Klik op het logo van onze sponsors voor meer info

Covid-19

Vanaf 28/07/2020 is het verplicht om op alle openbare plaatsen een mondmasker te dragen. Er is ook registratieplicht vanaf woensdag 29/07/2020.
Dus van zodra leden of niet-leden de club betreden, dienen zij een mondmasker te dragen. Zij mogen dit mondmasker enkel afnemen op het tennisterrein of als zij neerzitten op het terras of in het clubhuis aan de aan hen toegewezen tafel.
Rechtstaand consumeren is niet toegelaten en bij elke verplaatsing (bv. naar het sanitair), dient men een mondmasker te dragen.

Contactsporten zijn zeker tot eind augustus verboden, dus volleybal is voorlopig niet mogelijk, helaas.
Tennissen kan nog wel.
Strikte beperking voor sociale bubbel
De sociale bubbel, waarvan sprake wanneer de veiligheidsafstanden niet ten allen tijde gegarandeerd kunnen worden, wordt vanaf woensdag 29 juli beperkt tot maximum 5 personen per gezin. Deze 5 personen moeten steeds dezelfde zijn de komende 4 weken. Houd er rekening mee dat je dubbelpartner tot deze sociale bubbel behoort omdat je met hem/haar de social distancing niet kan garanderen.

Registratieplicht voor horeca en sportlessen
Sinds 23 juli is de registratieplicht in de horeca verplicht, dit geldt dus ook voor tennis- en padelclubs die een horecafunctie uitoefenen. Elke horeca-uitbater moet bij de aankomst per tafel de contactgegevens (telefoonnummer of e-mailadres) van één klant registreren:
De horeca-uitbater moet die gegevens gedurende 4 weken bewaren om later contactonderzoek te faciliteren.
De contactgegevens mogen enkel gebruikt worden voor de strijd tegen COVID-19.
Na 4 weken moeten ze worden vernietigd.
Klanten moeten uitdrukkelijk hun akkoord geven. Weigeren ze dat, dan wordt hen de toegang tot de sportles en/of horecazaak bij aankomst geweigerd.

Er is ook een uitgaansverbod in de provincie Antwerpen van 23:30 uur tot 6 uur ‘s morgens. Het cafetaria zal sluiten om 23 uur ten laatste. In Sport+ zullen we ten laatste om 22:45 uur sluiten.

Er is registratieplicht voor iedereen die de sportclub zal betreden. Er zal info in de club aanwezig zijn, over hoe je dit dient te doen.
Ontsmet ook steeds je handen voor en na het tennissen; er zijn spuitbussen met ontsmettingsmiddel voorzien op elk terrein.

politieverordening 29 juli 2020

Clubhuisregels - jpg

Mondmasker verplicht (jpg) (1) target=

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>