Klik op het logo van onze sponsors voor meer info

Heb jij een hart voor je club?

Ik heb een hart voor mijn club!

Sport+ is een omni-sportclub, opgericht in 1974. De club is ontstaan uit initiatieven van vrijwilligers, met de bedoeling om inwoners van Kapellen en omstreken, jong en oud, in een familiale sfeer recreatief te laten sporten aan democratische prijzen.
Bijna 46 jaar later, draagt de club nog steeds dezelfde waarden uit…
Het verschil met vroeger is echter dat er momenteel véél minder vrijwilligers meewerken aan het in stand houden van deze unieke club.

Tussen 2010 en begin 2020 heeft Sport+ nog kunnen rekenen op een kleine, maar geweldige ploeg van vrijwilligers, die o.a. op vlak van infrastructuur heel knappe dingen hebben verwezenlijkt (nieuwe keuken, vernieuwing elektriciteit, nieuw dak, nieuwe toplaag terrein 1, nieuw tuinhuis, plaatsing schuifwand en nog véél meer.
Maar zij stonden ook altijd klaar om mee toog te doen, te helpen tijdens evenementen, voor herstellingen en voor het dagelijkse onderhoud (onkruid trekken, hagen snoeien, schilderen, enz.).
Zonder hen had Sport+ niet geweest wat het nu is!
Hierbij wil ik hen nog een keer heel hard bedanken voor alles wat ze voor ons clubje hebben gedaan!

Helaas is er een tijd van komen en een tijd van gaan voor iedere vrijwilliger en zitten we momenteel met een chronisch te kort aan mensen die hun handen uit de mouwen komen steken.

Er zijn gelukkig nog steeds de sportverantwoordelijken, die zich blijvend inzetten voor de club, het bestuur dat een hoop administratieve zaken op zich neemt, wat een club met een eigen clubhuis en terreinen uiteraard met zich meebrengt en nog verschillende vrijwilligers die regelmatig een helpende hand uitsteken.

Uiteraard kan een club als Sport+ alleen blijven bestaan, door de hulp van vele vrijwilligers, die hun club een warm hart toedragen.
Dat wil niet zeggen dat die vrijwilligers al hun vrije tijd in de club moeten steken, neen, alle kleine beetjes helpen!

Daarom hebben we dit formulier opgesteld, zodat jullie kunnen aangeven of, wat en hoe dikwijls je wil helpen met bv. het onderhoud van de club, of toogdienst, of hulp tijdens evenementen.

Als er voldoende mensen een kleine bijdrage leveren, dan kan moet het lukken om ons clubje proper en gezellig te houden.

Als je het formulier invult, zullen we contact met je nemen (als je op een klus dag wil komen helpen, krijg je een bericht van zodra we zo’n dag organiseren).

Dit formulier is anoniem en zal in vertrouwen behandeld worden.
Alvast bedankt om dit formulier in te vullen, voor jouw hart voor je club en voor je hulp!

Ik heb een hart voor mijn club!

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>