Klik op het logo van onze sponsors voor meer info

Praktisch tennis

Aan ons clublokaal in de Beukendreef 33 hebben wij de beschikking over 3 kunstgras terreinen. In het najaar van 2014 vernieuwden nog we de toplaag van 1 van onze terreinen. Naast een comfortabele ondergrond heeft kunstgras het voordeel gans het jaar bespeelbaar te zijn en zeer snel op te drogen na een regenbui. Wanneer u dus zin hebt een balletje te slaan kan u er bijna zeker van op aan dat u kan spelen.

Dinsdagavond damesavond: dames krijgen voorrang op de heren, vanaf 19 uur

Woensdagavond herenavond: heren hebben voorrang op de dames, vanaf 18 uur

Donderdagavond dubbelgemengd avond: op deze avond promoten we het dubbelgemengd tennisspel, vanaf 18 uur

Zondagnamiddag familienamiddag: oproep aan de gezinnen om samen met hun kinderen tegen andere gezinnen te tennissen (NIEUW!) Let wel: er zijn meerdere interclubontmoetingen tegen andere clubs op zondag. Tijdens deze ontmoetingen zijn er twee terreinen gereserveerd voor de interclubploegen! De data kan je vanaf half maart terugvinden in de kalender.

Je kan via Sport+ ook competitielid worden bij Sporta. Op deze manier kan je deelnemen aan alle tornooien en competities die binnen deze liga georganiseerd worden. Meer info op http://www.sporta.be/. Wil je meedoen aan VTV-tornooien, stuur dan een mailtje naar tennis@sport-plus.be, dan vragen wij een VTV-kaart voor jou aan.

Een enthousiast tennisteam organiseert het hele jaar door leuke tornooien en we hebben ook elk jaar enkele ontmoetingen met bevriende tennisclubs TCKapellen en TCStabroek.

Er worden ook tennislessen in groepen van 4 of 6 georganiseerd, zowel voor de jeugd als voor volwassenen. Alle info hierover vind je vanaf half februari via het tabblad ‘lessen’.

Onze tennisanimatoren staan ook elke zaterdag van april tot eind september klaar van 10 tot 12 uur, om de tennisleden van Sport+ van 7  tot 18 jaar de knepen van het tennisvak bij te leren. Afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen, spelen we tennisspelletjes en doen we tennisoefeningen op 2 of 3 terreinen.

Tijdstip

365 dagen per jaar, als het weer het toelaat

Tennislessenreeksen volgens kalender

Zaterdag, van april tot eind september : tennisanimatie van 10 tot 12 uur

Dinsdagavond: damesavond (dubbel): vanaf 18:00

Woensdagavond: herenavond (dubbel): vanaf 18:00

Donderdagavond: dubbel-gemengd avond: vanaf 18:00

Plaats

Tennisterreinen Sport+ Kapellen (3 kunstgrasvelden)

Verantwoordelijke

Vitaly De Bolle en Bert Thoné

 
Lidgeld
Vanaf 2016 krijg je meer sport voor je lidgeld!
Bekijk hier de lijst: Lidgelden Sport+ 2016
Individueel:
All-in individueel vanaf 16 jaar (formule B): €100
All-in individueel t.e.m. 15 jaar (formule B1): €50

Familiale aansluiting (formule A): €190

Om aan te sluiten moet je het formulier voor de verzekering ingevuld doormailen naar ingrid@sport-plus.be Doc-verzekering-nieuw-lid en het lidgeld storten op het rekeningnummer van Sport+, met vermelding van je naam(en) en de formule waarvoor je aansluit:

Rekeningnr. Sportplus : BE81 8600 9043 7324

 

 

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>