Klik op het logo van onze sponsors voor meer info

Praktisch zwemmen

Elke zaterdagavond in de loop van het schooljaar huren we vanaf 19u het zwembad een uurtje af. Ideaal om in een gezellige sfeer een uurtje baantjes te trekken of recreatief te komen zwemmen met je kinderen. Tijdens de zomervakantie is het geen zwemmen bij Sport+, maar het zwemmen loopt normaal gezien gewoon door tijdens de andere schoolvakanties. We houden je steeds op de hoogte als het zwembad gesloten is via de nieuwsbrief en de website.

Elke eerste zaterdag van de maand stelt de gemeente de grote speelmatten ter beschikking! Dan maken de kinderen samen een groot vlot, ‘loopbrug’, of gebruiken ze de matten als piratenboten en proberen ze elkaars vlot om te kippen… Dolle pret verzekerd!

Toegang via pasje met barcode (vraag je kaartjes aan via zwemmen@sport-plus.be) of na betaling van €3 voor niet leden aan de zwemverantwoordelijke. De kinderen kunnen dus altijd een vriendje uitnodigen! Niet leden zijn niet verzekerd en zwemmen dus op eigen risico.

De gemeenschappelijke kleedkamer 1 is gereserveerd voor de dames en gemeenschappelijke kleedkamer 2 is gereserveerd voor de heren.

 Tijdstip

Zaterdag: 19:00 – 20:00

Plaats

Zwembad Kapellen

Verantwoordelijke

Bert Thoné

zwemmen@sport-plus.be

 
Lidgeld
Alle info voor de aansluiting kan je via deze pagina vinden: Lidgelden Sport+

Mogelijke aansluitingen (vanaf 16 jaar):

Individueel formule D (pakket met badminton, tafeltennis, zwemmen, darts, bridge, joggen, fietsen, wandelen, petanque) : €50 per jaar (januari tot eind december)

Formule A (all-in voor het ganse gezin; pakket met tennis, schaatsen, tennisanimatie, volleybal, badminton, tafeltennis, zwemmen, darts, bridge, joggen, fietsen, wandelen, petanque): €230 per jaar (januari tot eind december)

formule B (all-in individueel met tennis vanaf 16 j.): €120 per jaar (januari tot eind december)

 

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>