Klik op het logo van onze sponsors voor meer info

Praktisch zwemmen

Elke zaterdagavond in de loop van het schooljaar huren we vanaf 19u het zwembad een uurtje af. Ideaal om in een gezellige sfeer een uurtje baantjes te trekken of recreatief te komen zwemmen met je kinderen. Tijdens de zomervakantie is het geen zwemmen bij Sport+, maar het zwemmen loopt normaal gezien gewoon door tijdens de andere schoolvakanties. We houden je steeds op de hoogte als het zwembad gesloten is via de nieuwsbrief en de website.

Elke eerste zaterdag van de maand stelt de gemeente de grote speelmatten ter beschikking! Dan maken de kinderen samen een groot vlot, ‘loopbrug’, of gebruiken ze de matten als piratenboten en proberen ze elkaars vlot om te kippen… Dolle pret verzekerd!

Toegang via pasje met barcode (vraag je kaartjes aan via zwemmen@sport-plus.be) of na betaling van €2 voor niet leden aan de zwemverantwoordelijke. De kinderen kunnen dus altijd een vriendje uitnodigen! Niet leden zijn niet verzekerd en zwemmen dus op eigen risico.

De gemeenschappelijke kleedkamer 1 is gereserveerd voor de dames en gemeenschappelijke kleedkamer 2 is gereserveerd voor de heren.

 Tijdstip

Zaterdag: 19:00 – 20:00

Plaats

Zwembad Kapellen

Verantwoordelijke

Adriaan Van Elst

zwemmen@sport-plus.be
 
Lidgeld
Vanaf 2016 krijg je meer sport voor je lidgeld!
Bekijk hier de lijst: Lidgelden Sport+ 2016

Individueel (formule D): €45

Familiale aansluiting (formule A): €190

All-in individueel vanaf 16 jaar (formule B): €100
All-in individueel t.e.m. 15 jaar (formule B1): €50

Om aan te sluiten moet je het formulier voor de verzekering ingevuld doormailen naar ingrid@sport-plus.be Doc-verzekering-nieuw-lid en het lidgeld storten op het rekeningnummer van Sport+, met vermelding van je naam(en) en de formule waarvoor je aansluit:

Rekeningnr. Sportplus : BE81 8600 9043 7324

 

 

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>